Gala “Din Inimă pentru Viitor”

EDIȚIA a-IV-a, 27 octombrie 2016, STEJARII COUNTRY CLUB BALLROOM

Gala Din Inimă pentru Viitor a strâns peste 100.000 de euro pentru Policlinicile Sociale și centrele educaționale

București, 28 octombrie 2016 – Joi seară a avut loc Gala Din Inimă pentru Viitor, organizată de Fundația Policlinici Sociale Regina Maria în beneficiul Policlinicilor Sociale și a centrelor educaționale ale fundației. Invitați de marcă precum ASR Principesa Maria a României, reprezentanți ai Casei Regale, oficiali ai statului (Administrația Prezidențială, domnul Vlad Voiculescu – Ministru al Sănătății), reprezentanți ai Corpului Diplomatic (Excelența Sa domnul Paul Brummell – Ambasadorul Marii Britanii în România, Excelența Sa doamna Tamar Samash – Ambasadorul Israelului în România), Maia Morgenstern, Virgil Ianțu, Marius Florea Vizante și peste 180 oameni de afaceri români și străini – reprezentanti ai top managementului a peste 30 de companii importante din Romania au contribuit la strângerea sumei de 100.000 de euro. Această sumă va fi folosită pentru a susține activitatea celor două Policlinici Sociale și cele două proiecte educaționale ale Fundației.

De peste 5 ani Policlinica Socială Baba Novac este singura care oferă sănătate și demnitate persoanelor fără venituri și fără asigurări medicale, iar în ultimul an am ajuns la peste 2000 de pacienți care primesc servicii medicale complexe absolut gratuit. Iar la Policlinica Socială Sala Palatului, în ultimul an am oferit servicii medicale pentru peste 2000 de persoane cu venituri mici și foarte mici. Si numărul pacienților nostri este în permanentă creștere – estimăm  că până la sfârșitul următorului an acesta va creste cu aproximativ 50%, deci vom avea peste 6000 de pacienți sociali de a căror sănătate ne vom ocupa. De aceea suntem fericiți că în această Gală am reușim să adunam o suma record, de peste 100000 eur, datorită sprijinului sponsorilor și invitaților prezenți. Le mulțumesc tuturor!”, a precizat Dr. Wargha Enayati, președintele și fondatorul Fundației Policlinici Sociale Regina Maria la finalul evenimentului.

Sponsorii Galei Din Inima pentru Viitor 2016

sponsori-gala-2016

Multumiri

multumiri1
multumiri2

Ediții precedente

Contactează-ne

Scrie-ne un mesaj și vom reveni cu un răspuns cât mai curând!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search